Her Mutfağa Lazım Hayat Kurtarıcı Aksesuarlar

23-11-2020 10:45
Her Mutfağa Lazım Hayat Kurtarıcı Aksesuarlar

erinize göre tercih edebileceğiniz birçok farklı aksesuar olsa da bazı eşyalar var ki onlar olmadan mutfakta verimli çalışamazsınız. Özellikle evinizi yeni kuruyorsanız her mutfakta olması gereken aksesuarları almayı ihmal etmemelisiniz. Bu hayat kurtarıcı aksesuarlar mutfakta birçok işinizi halletmenize yarayabilir, birçok güzel yemek çıkarmanıza yardımcı olabilir ve daha temiz çalışmanızı sağlayabilir.

Özellikle de yeni eve çıkanlar ve her mutfağa lazım hayat kurtarıcı aksesuarları merak edenler, detayları bu yazımızda bulabilir.

Franke Kesme Tahtası

Kesme tahtası; sebze, meyve, yeşillik, et ve diğer malzemeleri hazırlarken herkesin kullandığı bir eşyadır. Hatta çoğu evde sadece bir değil, et ve sebzeleri ayrı ayrı doğramak için birden fazla kesme tahtası bulunur. Özellikle çiğ ette bulunan ve sizi hasta edebilecek bakterilerin sebze ve meyvelere geçmesini önlemek için birden fazla kesme tahtası almaya dikkat etmelisiniz. Bunun için farklı renkte kesme tahtaları kullanabilirsiniz. Franke’nin dayanıklı ahşap kesme tahtası mutfağınız için oldukça kullanışlı bir üründür.

Frnake Bıçak Seti

Mutfakta kullanılan en temel araç gereçlerden olan bıçaklar, gün içinde yemek yaparken birçok noktada işimize yarar. İyi bir bıçak seti alarak sebze-meyve, et ve diğer malzemeler için uygun bıçakların hepsine kavuşabilirsiniz. Örneğin şef bıçağını doğrama, küp küp kesme ve dilimleme gibi işlemler için kullanabilirsiniz. Ekmek bıçağı ya da tırtıklı bıçağı her türlü ekmekte, son olarak meyve bıçağını da yumuşak meyve ve sebzeleri keserken kullanabilirsiniz. Ayrıca bıçak setiyle birlikte bıçaklık aksesuarı da alarak sık kullandığınız bıçakların her zaman güvenle elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz. Franke’nin Largo Eviye Bıçak Seti ahşap bıçaklıkla uyumlu yapısıyla her ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Sepetler ve Saklama Kapları

Mutfak içerisinde düzeni sağlamak için sepet, saklama kapları ve cam kavanoz kullanabilirsiniz. Mutfakta az kullandığınız ürünleri sepetlere koyarak saklayabilir, ürünleri gruplayarak benzer ürünlerin bir arada durmasını sağlayabilirsiniz. Franke Evye Aksesuarı Tel Sepet İnox ile meyve-sebze ve daha birçok ürünü güvenle saklayabilir ve mutfağınızda düzeni koruyabilirsiniz.

Franke Davlumbaz Filtresi ve Kumandası

Yemek yaptıktan sonra mutfakta koku kalması rahatsız edici bir durumdur. Özellikle balık gibi yemeklerin yapılmasından sonra oluşan yağın ve kokunun giderilmesi için davlumbaz kullanımı önemlidir. Davlumbazı bacalı olarak kullanmadığınız durumlarda Franke Davlumbaz Karbon Filtre ile havanın temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Uzaktan kumanda ile de davlumbazınızı pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.