Franke Buzdolapları

03-09-2021 14:08
Franke Buzdolapları
Franke’nin ankastre buzdolabı ve solo buzdolabı alışılmış Franke kalitesi ve profesyonel özellikleri ile kendini belli eder. Günlük tüketimden dört mevsim boyunca ihtiyaç duyduklarımıza kadar tüm gıdalar için mutfağımızda sağlıklı ve ürün taptaze kalmasını sağlayacak bir muhafaza alanı yaratan buzdolabı modelleri, farklı renk ve fonksiyonlara sahip çeşitleriyle Franke’de!

Mutfaklarda yerleri kısıtlanmış olsa da fonksiyonelliklerinden hiçbir şey kaybetmeyen özel teknolojileri ve incelikli tasarımlarıyla öne çıkan ankastre buzdolabı modelleri, küçük mutfaklar başta olmak üzere pek çok evde kullanışlılığı artıran ürünlerdir.

Farklı gereksinimler için ürettiği yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Franke’nin en güzel detaylar ile dizayn edilmiş ankastre buzdolabı çeşitleri de mutfağınıza bambaşka bir görünüm kazandırmayı amaçlıyor.
Sadece meyve ve sebze gibi taze yiyecekler için geniş bir hacmin yanı sıra besinlerin tadı, rengi ve organik özelliklerini kaybetmeden daha uzun süre korumaya yardımcı olur.
Fanke No Frost Teknolojisi
Buzlanmayı engellemek üzere yiyeceklerde nemli havayı döngüsel olarak filtreleyen soğutma sistemi yiyecekleri daha uzun süre saklar, dondurulsalar bile doğal renklerini korur. Buzlanmanın uzaklaştırılması için derin dondurucu bölmesindeki buzun düzenli aralıklarla çözülmesi de önlenir.
Franke Frost Free Teknolojisi
Frost free teknolojisi ile hem dondurucu hem de soğutucuda olmak üzere iki bağımsız hava döngüsü yaratılır ve kokular birbirine karışmaz. Soğutucu bölmesindeki yiyecekleriniz daha uzun süre taze kalır. Dondurucu bölmesinde karlanma ve buzlanma olmaz.
Franke Ionizer Teknolojisi
Ionizer teknolojisi sayesinde, buzdolabındaki zararlı bakteri ve partiküller sterilize edilerek, kötü koku oluşumu engellenir.
Asılı Şişe Tutucu: Buzdolabına şişelerin koyulmasına olanak sağlayan ek bir alan.
Franke Aydınlatma Sistemi
Ankastre buzdolapların bulunan aydınlatma sistemi, enerji tasarrufu sağlayarak ürünün etkinliğini belirgin şekilde artırmaktadır. Daha az baskın ve daha hoş bir aydınlatma sistemi estetik görünüme katkıda bulunur.
Cam Raflar
Geniş, şık, dayanıklı ve temizlenmesi kolay cam raflar yiyeceklerin güvenle yeniden sunulması için idealdir.
Fresh Holder Bölmesi
Meyve ve sebze gibi hassas yiyeceklerin saklanması için özel olarak tasarlanan geniş bir bölme. Sıfır derece elektronik olarak kontrol edilir ve yiyeceklerin renklerinin, lezzetlerinin, kokularının daha uzun süre korunmasına izin verir.
Geniş İç Hacim
Ankastre ve solo olmak üzere tüm Franke Buzdolabı geniş iç hacme sahiptir. Uygun raf aralıkları ve yine yüksek kapasiteli derin dondurucuları sayesinde kalabalık aileler için de idealdir.
Led Aydınlatma
Ekonomik led barlı aydınlatma sayesinde besinlerinizi dondurucu veya soğutucu bölmeye kolaylıkla yerleştirebilirsiniz.
 
Franke Solo Buzdolabı , Franke Ankastre Buzdolabı
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.