Franke Buharlı Fırın

03-09-2021 16:09
Franke Buharlı Fırın
Franke Mythos Buharlı Fırınlar
 
Franke Mythos Buharlı Fırınlarda 19 Pişirme programı vardır. 4 farklı yemeği aynı anda pişirebilirsiniz, Buharlı pişirme ve buharlı temizleme özelliklerini kullanabilirsiniz. Cook Assist Fonksiyonu ile 60 farklı yemeği otomatik pişirebilirsiniz ve Kısa tarifleri görüntüleyebilirsiniz. 
 

Kumanda Paneli : TFT DOKUNMATİK EKRAN
 
TFT Dokunmatik Ekran Nedir ?
TFT Dokunmatik ekran optimum okunabilirliği sayesinde fırının tüm fonksiyonlarının basit ve sezgilere dayalı şekilde yönetilmesine izin verir. Renkli ekran aynı zamanda estetik bir verimlilik de sağlar.

 
73 LT Geniş İç Hacim

 
2 Izgara, 1 Sığ Tepsi ve 1 Buharlı pişirme tepsisi aksesuarları Fırın içinde bulunmaktadır.
1 Ergonomik Teleskopik Ray
 
3 Camlı Fırın Kapağı ile "Cool Door" Özelliği

Cool Door Özelliği Nedir ?
Isıyı yansıtan birden fazla kapı camı özel bir şekilde üst üste konulmuş camlardan oluşmaktadır. Bu sayede ısı kaybını engelleyen bir bariyer yaratılır. Fırın içi sıcaklık korunur ve enerji tüketimi azaltılır. Bu sistem dış kapının soğuk kalmasını sağlar.
 
EK ÖZELLİKLER :
60 Cook Assist Fonksiyonu, 15 Özel Pişirme Fonksiyonu, Çoklu pişirme özelliği, Buhar ile Fonksiyonları, Soft Close Kapı Sistemi (Yavaş Kapanan), Geliştirilmiş Elektronik prgramlama, komple menü pişirme özelliği, Quick Clean Gri Emaye İç Paneller
 
 
Buharlı Pişirme Özelliği Nedir ?
Buharlı pişrme özelliği yiyeceklerinizin aromasını kaybetmeden, menülerimizi buhar ile daha sağlıklı pişirmenize olanak sağlar.
 
Dünyanın en eski ve prestijli ödülü olarak kabul edilen Reddot Desing Awardi Mythos Buharlı Fırını Bu Ödüle Layık Görmüştür.
 
 
BU ÜRÜNÜ İSTANBUL/MALTEPE MAĞAZAMIZDA GÖREBİLİRSİNİZ...
MAĞAZA KONUMUNA İLETİŞİM KISMINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
ANKASTRE DİZAYN
 
Franke Ankastre Fırınlar, Franke Buharlı Fırın, Franke Mythos Buharlı Fırınlar, Franke Buharlı Pişirme Özelliğine sahip Ankastre Fırın, Franke İstanbul
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.