Franke Ankastre Fırınlar

19-11-2020 15:13
Franke Ankastre Fırınlar
 Franke Ankastre Fırınlar
 
Leziz Menülere İlham Veren Franke Fırınlar
Mutfakta geçen zaman, genelde fırının etrafında harcanan süredir. Bu nedenle, her bir minik detaya bile dikkat ettik. Böylece, yıllar geçse de seçtiğiniz fırının en yoğun günlük işlerin bile üstesinden gelmeye devam edeceğinden emin olabilirsiniz.

DCT – Dinamik Pişirme Teknolojisi
Dinamik Pişirme Teknolojisi (Dynamic Cooking Technology), balıktan tatlıya kadar birçok farklı yemek türlerini  yiyeceklerin tatlarını bozmadan aynı anda  pişirebilmeniz için ısıyı fırının içerisinde eşit şekilde dağıtarak ustaca yönetir.

Büyük Fark Yaratan Küçük Detaylar
Otomatik temizleme programları, anlaşılır ekranlar, dokunmatik kontroller, konforlu kollar, kolay temizlik için çıkartılabilen iç camlar bunlar, bir Franke mutfağını sizin için her kullandığınızda eğlence haline getiren detaylardan sadece bazıları.

Fonksiyonel ve Şık Franke Ankastre Fırınlar
Ankastre fırın modelleri, pratik kullanımlarının yanı sıra genellikle kendini temizleyen programlara sahip modelleri ve manuel temizlikte kolaylık sağlayan yapılarıyla günlük hayatı oldukça kolaylaştırır. Gömme tasarımlarının darbelere karşı güçlü bir koruma sağladığı ve bu yönlerinin onları uzun ömürlü ürünler haline getirdiği ankastre fırınlar, uzun yıllar yemek pişirmenin en keyifli yolunu sunar.

Aralarında prolitik temizleme sisteminden ızgara özellikli modellere ve multifonksiyonel tasarımlara kadar pek çok ankastre fırının yer aldığı Franke’nin ürün koleksiyonunda siz de hayalinizdeki modeli bulabilirsiniz. 

Şık, Sade ve İşlevsel Beyaz Franke Ankastre Fırınlar
Minimal boyutlarına kıyasla sahip oldukları geniş iç hacimlerinin konforlu bir kullanım alanı sağladığı beyaz fırın modellerinin tasarımına dahil olan ızgara ve tepsi aksesuarları da farklı amaçlara göre kullanım sunuyor.

Fırın yemeklerini sevenlerin harikalar yaratabilmesine fırsat veren özel tasarımlara sahip beyaz fırın modelleri, Franke’nin uzmanlığı ile online katalogda sizlerle buluşuyor. En son teknolojiler kullanılarak güncel ankastre trendleriyle uyumlu şekilde dizayn edilen Franke fırınlarını tercih ederek siz de mutfağınızın minimalist duruşuna destek olabilirsiniz.
 
Franke Ankastre Fırınlar ile ilgili bilmeniz gereken küçük detayları bu bloğumuzda topladık. Franke Fırınların ürün bazlı bilgilerini görmek için sitemizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz. Franke Ankastre Fırın Fiyatları na Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.